Piccola italia.hu
0

A "Piccola Italia-t", azért hoztuk létre, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek, a méltán híres Olasz minőségű élelmiszerek, édességek, és italok az év minden napján. Legyen egy olyan kis üzlet, ahova szívesen visszatér a vásárló, akár csak egy finom kávéra, vagy vacsora alapanyagért! 
 
2020 Júniusában indítottuk Webáruházunkat,azzal a céllal, hogy minden Olasz gasztronómia rajongó konyhájába eljuttassuk termékeinket, közvetlenül Olaszországból.

Nálunk mindent be lehet szerezni,ami egy jó Olasz ételhez kell... legyenek azok bármilyen durum tészták, risotto rizsek, olívaolajok, különféle olivabogyók, pizza lisztek, paradicsom szószok, és pestók. Továbbá, az igazi Olasz életérzéshez elengedhetetlen szemes és őrölt kávék, borok, és proseccók! Ha valamit mégsem találnál kínálatunkban, jelezd felénk, és 7 munkanapon belül felkutatjuk! 

2021 Februárjában, megnyitottuk első boltunkat, és átvevőpontunkat Budapest 13. kerületében, a Röppentyű utca csendesebb oldalán. Fontos szempontunk volt,hogy autóval is könnyen megközelíthetőek legyünk, és a parkolással sem legyen probléma! A bolt nyitásával, újabb lehetőségünk adódott a vásárlói igények kielégítésére, így mostmár hűtött termékeket: Olasz sajtokat, sonkákat, szalámikat, friss tésztákat, és egyéb tejtermékeket is tudunk árúsítani.   

Ahogyan üzletünk neve is jelenti "Piccola Italia", egy "Kis Olaszország" hangulatot szeretnénk csempészni mindenki életébe, aki betér hozzánk... Igyál nálunk egy friss Nápolyi kávét, és hallgass Olasz zenét miközben nézelődsz! A vásárlás élménye, akárcsak Olaszország bármely tartományában, egy kis "bottega-ban" vásárolnál.

 

Öröm számunkra, amikor a visszajelzésekből halljuk,hogy milyen jó kis étel készült, a nálunk vásárolt minőségi Olasz élelmiszerekből!

 

Gyere,nézz körül nálunk!